Compàs Banyoles

Avís legal

El lloc web i el domini compasbanyoles.com corresponen a CAREBA SALUT SLP, amb CIF B55302855 i domicili a carrer Josep Tarradellas, núm. 2, baixos 2, de Banyoles (CP 17820), adreça electrònica administracio@www.compasbanyoles.com, inscrita al Registre Mercantil de Girona T 3170.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets sobre els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges, dissenys gràfics, marques i altres signes distintius (en endavant els continguts), pertanyen a CAREBA SALUT SLP (en endavant CAREBA SALUT) o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. CAREBA SALUT presenta aquests continguts per a informar dels seus serveis i activitats. CAREBA SALUT autoritza la utilització dels continguts per a usos no comercials sempre i quan s’indiqui de forma clara la font. Si els continguts s’utilitzen en entorns web caldrà incloure un enllaç a la pàgina d’inici del lloc web https://www.compasbanyoles.com/. CAREBA SALUT es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes en defensa dels seus drets de propietat intel·lectual o industrial.
No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a https://www.compasbanyoles.com/ (framing).

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS
Tot i que CAREBA SALUT actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això CAREBA SALUT manifesta que les referències dels productes i serveis que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a CAREBA SALUT fins a la contractació expressa d’una comanda.
CAREBA SALUT es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web.
CAREBA SALUT no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

CONDICIONS D’ÚS
L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca